Thursday, September 24, 2009

Varssavist Krakowisse




Pyhap2va hommikul ei saanud me kuidagi yles. Muudkui venitasime Berliini minekuga, kuni lčpuks otsustasime, et l2hme hoopis Krakowisse. Seal toimusid korvpallivčistlused, mida l2ksid kaema ka Maarja sloveenlasest sčber Matic oma sčpradega. Me l2ksime siis ka, mitte kyll korvpalli vaatama.
Kazik viis meid busside-asjadega h22letamiskohta 2ra ja seal me ootasime. Yle tunni kindlasti. Kaks mootorratas j2id seisma, tahtsid meid yhes v6tta, kuid neil polnud kiivreid ja meil olid hoopis suuuured kotid. L6puks saime kahe tudengi peale, kes k2isid Varssavis pidutsemas:) Ise elasid nad Krakowis, nii et meil vedas! Saime nendega otse raudteejaama. Tee peale j2id veel yhispiltide tegemine, kiire kohv ja kaerajaani tutvustamine.
Pimeduses jčudsime linna ja seiklesime raudteejaamas natuke. Yles-alla, paremale-vasakule, lćpuks leidsime siiski Matici yles. Uuuuu, n2gus poiss!:D Sčitsime oma hosti Kasia juurde j2nest. Vaid paar peatust. Panime asjad 2ra, pessu, meiki, ilusad riided selga ja peole! T2psemalt siis Krakowi geiklubisse. Mmmmhmmm:) Selline mčnus, suht pisike oli (kuigi tegelt igal korrusel oli eraldi muusikaga erinev koht). Ja mčnusad inimesed eelkčige! Tantsisime seal kella neljani. Niiii hea oli tantsida! Ja Matic ja Miha tantsivad v2ga h2sti. Soovitan!
Viimase bussiga saime j2lle koju ning kollektiivne hambapesu ning tuttu.
Head und!
(mitte kyll praegu, sest olen totu ja l2hen haigest peast peole)

1 comment:

  1. Aa normaalne. Krakow on täiega äge koht. Mis klubi nimi oli, äkki ma käisin ka seal :)

    H.

    ReplyDelete