Thursday, October 1, 2009

Krakowist...kaugele




Hei, l6puks saime siin (Grazis) netti.. Istume netikohvikus, joome kohvi, Maarja kirjutab raamatut ja väljas sajab padukat - esimene vihm meie reisi jooksul.

Pooleli j2in siis Poolaga.
J2rgmisel p2eval ehk siis 21. septembril 2rkasime varakult, k2isime Maarja ja Maticiga poes, ostsime head paremat ning Maticiga meisterdasime hommikus66ki. Ehk siis omletti rohke sibulaga, hehe.. väike kohv peale, asjad kokku ja minek! Minek kesklinna, et siis Matici ja tema s6prade autoga Krakowist Ljubljanasse vurada.
Roolis oli alguses yks noor tyyp, kelle nime ma ei tea, Miha istus k6rval ning meie, mina, Matic ja Maarja, olime taga. S6itsime l2gi Poola (v6i noh, natukene), Slovakkia ja Austria. Kuskil Slovakkias tegime toidupeatuse ka, 6gisime mingeid v6ileibu. Lisaks veel kung fu ja tants. Autos m6tlesime v2lja ja tuletasime meelde igasugu erinevaid mänge, millega meelt lahutada. Meel sai täitsa pooleks lahutatud! Ja muidugi superpikad fotosessioonid ja mina soengumodellina:)
Grazi lähistel olime juba pimeduses, kella 23 aeg j6udsime Ljubljanasse. Oeh..
Tunnike pakkisime asju lahti, tegime teed ja tundsime end m6nusalt, siis aga burekit sööma. Olgu öeldud, et juba Austriat läbides tundsin et nyyd see haigus tuleb.. Öösel v2lja minnes oli eriti jube ning tuli välja, et olin ka Matici nakatanud... deeeem. Peale püha6htusöömaaega näidati meile kohalikku 6udustemaja vmt. Njah, polnud midagi erilist. Aga olime juba nii v2sinud, et l2ksime koju magama. Meie koduks oli mitu ööd Miha tuba ülikoolilinnaku pisikeses ühikas:) Väga armas ühikas, muideks. Ise tehtud remont, hubane olemine ja s6bralik rahvas!

No comments:

Post a Comment